Bilder fra Kunst i Natur 2009 finner du nå her

Og her finner du flere bilder fra utstillingene ved Galleri Innsikt 2009
Kunst i Natur i Romsdal 2009:


Navnet i år er inspirert av en sangtekst av Anne Grete Preus (som hadde konsert på Åndalsnes den 8. Mars 2009)…

Kunst i Natur har befestet seg som et viktig, årlig møtested både faglig og sosialt for nordiske, regionale og lokale kunstnere siden starten i 2002. Siden 2005 har åpningen av Norsk Fjellfestival blitt holdt i området hvor vi arbeider, av den grunn har Kunst i Natur også blitt et viktig festivalinnslag!

Vi ønsker høy himmel og stor romslighet, og lav sol kan det også bli i sene netter, ikke minst omkring Galleri Innsikt og Rauma Grafikkgruppes Verksted på Grøtta i Isfjorden som er ”basen vår.” Vi arrangerer også i år en utstilling i og omkring Galleri Innsikt i tillegg til arbeidene på fjellet.Kunst i Natur deltagere 2009:
Helen Molin
Gjertrud Hals
Agnetha Segerfeldt
Marit Moltu
Maria Palm
Britt Sorte
Geir M. Brungot
Torill Brosten
Marianne Skjong
Solvår Nyhavn
Åse Rangnes Søvik
Britt Ragna Westhagen
Monika Hauge
Gunn N. Morstøl

Helt nye deltagere i år er Torill Brosten, Solvår Nyhavn og Monika Hauge. Torill Brosten er billedkunstner bosatt i Møre og Romsdal, og har hatt separatutstilling i Galleri Innsikt for noen år siden i tillegg til en rekke andre utstillinger. Solvår Nyhavn er arkitekt – og kunststudent ved NTNU og KhiO, og Monika Hauge er bachelor i tekstilkunst. De har hatt flere workshops i Nordmarka skog, og vi er spente på hvordan de vil forholde seg til Romsdalsnaturen!

Pressekontakt Kunst i Natur: Britt Ragna Westhagen - tlf: 977 29 388 - bri.west@online.no
Se også herLitt mer informasjon om de ulike arrangementene:

Utstilling i Galleri Innsikt:
Kunst i Natur – kunstnerne stiller ut ute og inne på Galleri Innsikt på Grøtta i Isfjorden. Kanskje på låven og? De som besøker oss får se, det oppstår gjerne spennende improvisasjoner og samarbeid både på fjellet og nedi bygda når så mange kunstnere møtes!
Galleri Innsikt er åpent fra kl 19 og til langt på natt den 6. juli, og har deretter åpent hver dag 11 – 20. Kontaktperson: Gunn N. Morstøl (tlf.: 932 64 341)Kunstvandring på Litlefjellet - tirsdag 7. juli kl 14
Oppmøte i Vengesdalen ved steinen der stien starter. Britt Sorte vil lede kunstvandringen. Britt Sorte er billedkunstner bosatt i Ålesund. Hun underviser deltid ved Ålesund Kunstfagskole i tillegg til å være en aktiv samtidskunstner. Det er stor sannsynlighet for at flere av kunstnerne deltar. Dette er en flott måte å få dypere innsikt i hva slags ideer og tankerekker som ligger bak de ulike arbeidene. Kontaktperson: Britt Sorte (tlf.: 900 02 546)Kunstnerpresentasjon i Galleri Innsikt tirsdag 7. Juli kl 19:
I fjor startet vi med kunstnerpresentasjon i galleriet. I år vil den bli ledet av Marianne Skjong, som er med for 4. gang. I Raumanaturen har hun i likhet med resten av kunstnerne funnet et sted og en natur hvor en kan utvikle og utprøve spennende prosjekter.
Det er egentlig en stor workshop, som også kan påvirke en i det øvrige kunstneriske arbeidet! I kunstnerpresentasjonen vil Marianne Skjong også ta med et tilbakeblikk og se hvordan Kunst i Natur har utviklet seg.

Etter kunstnerpresentasjonen blir det en musikalsk happening som gjør at vi trolig bør sende ut nabovarsel:
Galleri Innsikt får nemlig besøk av Rock Solid!

et nytt band bestående av 4 lokale utøvere med lang fartstid musikalsk sett. Bandet består av Johnny Nymo, Valèrie L. Gjerdset, Gunnar Ora og Svein Gunnar Rydjord. De spiller ganske enkelt god, gammeldags rock.
Vi gleder oss til å blåse ut litt ørevoks, og ønsker Rock Solid hjertelig velkommen!
Ca kl 21 tirsdag 7. juliKombiner kunstutstillingsbesøk i Galleri Innsikt med barneridning (eller tvert om):
torsdag 9. og fredag 10. juli kl 15 – 17 får vi besøk av noen av hestene fra Stall Moa.
Sted: Galleri Innsikt, Grøtta, Isfjorden.
Kontaktperson Stall Moa: Ingeborg N. Morstøl (tlf 986 57 542)Rakubrenning/keramikk og vev på området til Galleri Innsikt:
Kjell Voldheim og Ellen Mjelva Voldheim har hatt flere utstillinger i Galleri Innsikt med henholdsvis keramikk og vev. Fredag 10. og lørdag 11. juli kl 13-17 drijorden.ver de med rakubrenning og har for øvrig salgsutstilling utenfor Galleri Innsikt på Grøtta i Isfjorden.
Kontaktperson Kjell Voldheim (tlf 901 69 268) / Gunn N. Morstøl, Galleri Innsikt (tlf 932 64 341)Kunst & naturvandring i samarbeid med Miljøagentene i Rauma lørdag 11. juli kl 11.
Start ved stien / den store steinen. Barn må ha følge med voksne. Det blir quiz og diplomer. Ta med litt mat og drikke!
Kontaktpersoner: Silje Nordheim Bråthen (tlf 400 73 908) / Gunn N. Morstøl (tlf 932 64 341).